Općina Vratišinec, Dr. Vinka Žganca 2, 40316 Vratišinec
img1
Tel: 040 866 966
sjena

Novosti

OBAVIJEST - Ulaz u općinske prostorije uz predočenje covid putovnice - Općina Vratišinec

OBAVIJEST - Ulaz u općinske prostorije uz predočenje covid putovnice


O B A V I J E S T


Obavještavaju se svi da od dana 16. studenog 2021. godine na snagu stupa Odluka Stožera RH o uvođenju posebne sigurnosne mjere obveznog testiranja dužnosnika, državnih službenika i namještenika, službenika i namještenika u javnim službama, službenika i namještenika u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi te zaposlenika trgovačkih društava i ustanova (u daljnjem tekstu: Odluka).


Člankom V. predmetne Odluke propisano je da se obveza predočenja COVID putovnice uz zaposlenike odnosi i na sve stranke koje dolaze u službene prostorije.


Sukladno svemu gore navedenom od 16.11.2021. godine ulazak u prostorije OPĆINE VRATIŠINEC moguć je samo uz predočenje važeće COVID putovnice kojom se potvrđuje da je osoba cijepljena, testirana odnosno da je preboljela bolest COVID-19.


Ulazna vrata općine zbog osiguranja provođenja propisane mjere biti će zaključana, a stranke molimo da pozvone i pričekaju dolazak zaposlenika općine.


Uz sve gore navedeno molimo da nosite zaštitnu masku ili masku za lice te da se pridržavate svih drugih propisanih protuepidemijskih mjera.


Zahvaljujemo na razumijevanju!


 


Općina Vratišinec


Objavljeno: 15.11.2021.


ikona
divider

Iz kataloga događanja

Trenutno nema događanja.
SVA DOGAĐANJA

Obavijesti

Nema ubilježenih obavijesti.
SVE OBAVIJESTI

Novosti

SVE NOVOSTI