Općina Vratišinec, Dr. Vinka Žganca 2, 40316 Vratišinec
img1
Tel: 040 866 966
sjena

Novosti

Poziv na prijavu štete od elementarne nepogode - MRAZ 2020. - Općina Vratišinec

Poziv na prijavu štete od elementarne nepogode - MRAZ 2020.


Temeljem Odluke o proglašenju prirodne nepogode mraza na području Međimurske županije zbog mraza praćenog snažnim sjevernim vjetrom 22., 23., 24. i 25. ožujka 2020. godine, čija je posljedica smrzavanje, oštećenje i očekivano značajno umanjenje ovogodišnjeg uroda u voćnjacima te na pojedinim  povrtlarskim kulturama pozivamo poljoprivredne proizvođače, posebice voćare, da prijave štetu od navedene prirodne nepogode za stradale kulture na području Općine Vratišiinec.


Prijava štete podnosi se elektroničkim putem na obrascu u prilogu, u skladu s Odlukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o mjerama koje se odnose na sprečavanje širenja korona virusa.


Mještani koji su u nemogućnosti obrazac popuniti elektronskim putem obrazac mogu preuzeti u hodniku na ulazu u zgradu Općine Vratišinec te isti popunjen ostaviti u kutiji koja se nalazi u hodniku kod ulaza u zgradu ili poslati putem e-maila na adresu: opcinavratisinec@gmail.com.  Rok za dostavu prijave je 03.04.2020. godine.


 


MOLIMO NE ULAZITI U PROSTORIJE JEDINSTVENOG UPRAVNOG ODJELA OPĆINE VRATIŠINEC.


SVE TRAŽENE PODATKE IZ OBRASCA OBAVEZNO POPUNITI  JER SE U PROTIVNOM NEĆE ISTI MOĆI OBRADITI. SVI PODACI IZ PRIJAVE UNOSE SE U REGISTAR ŠTETE PUTEM APLIKACIJE TE SU PODACI NEOPHODNI ZA UNOS. NEPOTPUNI I NEPRAVOVREMENI OBRASCI NEĆE SE RAZMATRATI!!


Objavljeno: 27.3.2020.


ikona
divider
ikona
divider

Iz kataloga događanja

Trenutno nema događanja.
SVA DOGAĐANJA

Obavijesti

Nema ubilježenih obavijesti.
SVE OBAVIJESTI

Novosti

SVE NOVOSTI