Općina Vratišinec, Dr. Vinka Žganca 2, 40316 Vratišinec
img1
Tel: 040 866 966
sjena

Novosti

Načelnik Zdravko Mlinarić potpisao Ugovore za izvođenje radova na Mostu "Brodec" - Općina Vratišinec

Načelnik Zdravko Mlinarić potpisao Ugovore za izvođenje radova na Mostu "Brodec"


U petak, 30. travnja 2021. godine u vijećnici Općine Vratišinec načelnik Zdravko Mlinarić i direktor Tegre d.o.o. Ivan Kolarić potpisali su Ugovor o javnoj nabavi za radove Rekonstrukcije građevine infrastrukturne namjene prometnog sustava (cestovni) promet, 2.b. skupine – rekonstrukcija mosta na kanalu „Brodec“ i LC 20019 s izgradnjom pješačkih staza.


Vrijednost radova za navedeni projekt iznosi 1.199.581,48 kuna bez PDV-a po raspisanom natječaju i provedenoj nabavi koja se provodila sukladno Zakonskim propisima javne nabave.


Potpisivanju Ugovora prisustvovala je i ravnateljica Županijske uprave za ceste Međimurske županije Ljerka Cividini s obzirom da se radi o cesti koja je pod njihovim upravljanjem, a samim time Županijska uprava za ceste će u velikom postotku sufinancirati predmetne radove, a nakon potpisanog sporazuma s općinom. Podsjećamo kako je Županijska uprava za ceste sufinancirala i izradu glavnog projekta za navedenu rekonstrukciju na čemu im se zahvaljujemo.


Planirani početak radova očekuje se u mjesecu svibnju, po zaključenju nabave i Ugovora s nadzornim inženjerima koji će izvođača uvesti u posao. Sukladno Ugovoru planirani dovršetak radova planira se do 28.08.2021. godine.


Prisutnima se obratio načelnik Zdravko Mlinarić, zahvalio na stručnoj pomoći i angažmanu oko rješavanja problema vezanih uz mosta Brodec i naravno na sufinanciranju predmetnih radova. Ovom prilikom zahvalio je i svojim bliskim suradnicima, zamjenici Mileni Granatir i predsjedniku vijeća Mihaelu Grbavcu na suradnji i potpori za realizaciju jednog ovakvog projekta.


Realizacijom projekta svakako će se osigurati sigurnost svih sudionika u prometu i spriječiti poplave kakve su nas znale zadesiti u prošlosti.


Više o tome moči ćete pročitati na portalu medjimurski.hr


Objavljeno: 30.4.2021.


Iz kataloga događanja

Trenutno nema događanja.
SVA DOGAĐANJA

Obavijesti

Nema ubilježenih obavijesti.
SVE OBAVIJESTI

Novosti

SVE NOVOSTI