Općina Vratišinec, Dr. Vinka Žganca 2, 40316 Vratišinec
img1
Tel: 040 866 966
sjena

Novosti

Učenici osnovne škole na prijemu kod načelnika - Općina Vratišinec

Učenici osnovne škole na prijemu kod načelnika


Načelnik Općine Vratišinec Mihael Grbavec održao je dana 20.06.2022. godine prijem za učenike osnovne škole Dr. Vinka Žganca koji su na županijskim natjecanjima ostvarili jedno od prva tri mjesta. Ovom prigodom svaki od njih na poklon je dobio monografiju općine i ulaznicu za gradske bazene „Marija Ružić“ Čakovec. „Ovo je samo mala gesta kojom Vam želim zahvaliti na promociji Vaše škole, a samim time i naše male općine“ – istaknuo je načelnik.
Na prijemu kod načelnika bili su: Vanja Tot, učenica 7. razreda koja je osvojila 3. mjesto na županijskom natjecanju iz Tehničke kulture „Natjecanje mladih tehničara“  u kategoriji Modelarstvo uporabnih tehničkih tvorevina i 2. mjesto na županijskoj Modelarskoj ligi 2021./2022., Kristijan Duvnjak učenik 8. razreda koji je osvojio 2. mjesto na županijskoj Modelarskoj ligi 2021,/2022., a sve pod vodstvom mentorice Mihaele Novak, Kiara Pristav, učenica 8. razreda koja je osvojila 2. mjesto na  županijskom natjecanju iz Likovne kulture „Izložba učenika osnovnih i srednjih škola u području vizualnih umjetnosti i dizajna“  u kategoriji Likovna kultura-1A, pod mentorstvom Marine Mrazović. Učenice Katja Kukić Bedić,  Helena Hajdinjak, Martina Moharić, Josipa Tuksar, Vanesa Mlinarić, Lara Munđar i Veronika Mavrek pod mentorstvom profesora Darije Varge osvojile su 3. mjesto na županijskom natjecanju u atletici.


Na samom kraju načelnik je svima poželio puno uspjeha u daljnjem obrazovanju i ugodne ljetne praznike. Ravnateljica škole zahvalila je načelniku na suradnji, pozivu i podršci učenicima i svim školskim projektima.

Objavljeno: 20.6.2022.


Iz kataloga događanja

Trenutno nema događanja.
SVA DOGAĐANJA

Obavijesti

Nema ubilježenih obavijesti.
SVE OBAVIJESTI

Novosti

SVE NOVOSTI