Općina Vratišinec, Dr. Vinka Žganca 2, 40316 Vratišinec
img1
Tel: 040 866 966
sjena

Novosti

Vatrogasna mladež na prijemu kod načelnika - Općina Vratišinec

Vatrogasna mladež na prijemu kod načelnika


Nakon županijskog natjecanja u Šenkovcu i osvojenog 3. mjesta, načelnik Općine Vratišinec Mihael Grbavec u prostorijama općine primio je vatrogasnu mladež DVD-a Vratišinec. 

 

Zadnje osvojeni pehar za mladež na županijskom natjecanju bio je davne 1999. godine kada se tadašnja ekipa plasirala na državno natjecanje u Varaždinu. Od tada ekipe pokušavaju ponoviti ovakav plasman no ne uspijeva im već postaju poznati pod nazivom “Crveni su drveni” što dokazuje i osvojeno 4. mjesto na 41. Memorijalu “Mirko Kolarić” u Varaždinu. Dolaskom novih generacija ovakav rezultat se ponovio te je načelnik zahvalio djeci i mentorima na svom trudu i slobodnom vremenu koje odvajaju kako bi promovirali naše vatrogasno društvo i Općinu. 

 

Na prijemu kod načelnika bili su Lana Tkalec, Samuel Podvezanec, Lana Cerovec, Jeronim Kordić, Gabriel Kvakan, Martina Moharić, Sara Bistrović, Vita Biber, Jonah Kranjčec uz pratnju Samuela Šarića. 

 

Kao zahvalnost za njihov trud svatko je na poklon dobio ulaznicu za gradske bazene “Marije Ružić” Čakovec i monografiju Općine Vratišinec.

Objavljeno: 23.6.2022.


Iz kataloga događanja

Trenutno nema događanja.
SVA DOGAĐANJA

Obavijesti

Nema ubilježenih obavijesti.
SVE OBAVIJESTI

Novosti

SVE NOVOSTI